tiistai 8. marraskuuta 2011

Niin kaunis on hiljaisuus

Tänä iltana näin tähdenlennon :)  Tai siis se oli lähinnä pyrstötähti, hyvin suuri ja sillä oli se pyrstö, upea näky joka kesti vain pienen hetken. Toivoin tietysti jotakin, mutta en kerro. Haluan että toiveeni toteutuu :)

Tänään kuvailin vähän makro-objektiivilla, tällä kertaa maltoin käyttää myös jalustaa. Sen näkee kuvista. Valokuvaaminen on hauskaa ja kovin haastavaa, kun koskaan ei tunnu saavan mieleistä tulosta. Täydellisen saavuttamiseksi jaksaa aina tehdä töitä, koska siitä tuleva tyydytys on niin suuri! No niin, mutta valokuvaus on hieno harrastus ja aina yhtä kiehtova. Nuoresta asti olen kulkenut "kuvaajan silmin" ja nähnyt upeita kuvauskohteita ympärilläni. Hyvin usein harmittelen sitä, ettei kamera sattunut matkaan.











Hassua muuten tämä blogin kirjoittaminen. Niin kuin tyhjyyteen huutelisi. Tai puhuisi itsekseen. Kirjoittaisi päiväkirjaa. En ole jaellut blogiani kenellekään, joten en tiedä lukeeko tätä kukaan. Se on outo tunne. Kuin olisi lasikuvussa, jonne näkee, mutta josta ei näe ulos.

1 kommentti: