keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Karkauspäivä eli Run-away-Day vai miten se oli

Tätä päivää pääsee viettämään vain neljän vuoden välein, joten pakkohan se oli saada päivämäärä talteen tännekin blogiin :) Tämän päivän saldona on ainakin yksi onnistunut kosinta, mistä jo pelkästään voi olla onnellinen. Toisten ilosta pitää iloita :) Ties miten monta yritystä on ollut, tai onko kenties tullut hamekankaita... Kaikkea ei koskaan kerrota.
Tauti alkaa pikkuhiljaa asettua, mutta vielä pelkään jälkitauteja. Korvissa tuntuu oudolta humisevalta ja nenä on näin iltaisin tukossa. Toivottavasti ovat ohimeneviä vaivoja. Tällä viikolla piti olla hammaslääkärin aika, mutta se piti perua. Tällaisessa taudissa ei voi kovin kauan maata selällään suu auki..... Mutta huomenna meinasin mennä kampaajalle hiustenleikkuuseen, se onnistuu sairaanakin. Se on kumma, miten olotila kohenee heti kun hiukset ovat kunnossa. Ryhti paranee koko kropassa eikä vain hiuksissa. Hyvä niin.
Huomenna alkaa sitten maaliskuu, joka taas on ensimmäinen kevätkuukausi. Ja tänään näin jo ensimmäiset pajunkissat! Ilma oli aurinkoinen ja sen verran lämmin, että kevät alkoi tuntua todelliselta. Valo voittaa ja lämpö tavoittaa meidät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti