lauantai 25. helmikuuta 2012

Sairastelua


Välillä päivät menevät näinkin, sairastellessa. Maanantai-iltana nousi kuume ja sitten tiistaina alkoi kurkkukipu ja flunssa... No perjantaina ääni oli kadonnut kokonaan. Siis kurkunpääntulehdus. Eilen olikin kuumeisin päivä, tänään ei ole noussut kuume paljonkaan. En kuitenkaan lähtenyt Seurapirtille vohvelinpaistoon, koska olo on ihmeen heikko. Enkä voi oikein puhua kenellekään :(  Viime yötkin ovat menneet tosi huonon unen merkeissä, koska kurkkuun on koskenut ja välillä sitä hikoilee ja sitten yskittää ja sitä rataa. Nieleminen tekee kipeää. Sellainen sairaskertomus. Toivottavasti ollaan nyt menossa jo parempaan suuntaan. Miehellä on sama tauti ja armeijapojallamme myös.
Seurapirtillä olisi tosiaan ollut tänään ulkoilupäivä ja tarjolla hernekeittoa ja vohveleita. Olisi ollut kiva muuten mennä. Mies kävi syömässä keittoa ja tarinoimassa muiden kylänmiesten kanssa :) Ilma on onneksi hyvä, ei paljon pakkasta ja tuollainen tasainen aika ihanne ulkoilusää.
Eilen muuten tuli kuluneeksi 28 vuotta siitä, kun menimme kihloihin mieheni kanssa ♥  Silloin oli karkauspäivä ja meistä se oli hauska idea, minä en kuitenkaan ollut se "kosija". Se oli sellainen yhteinen päätös. Seuraavana vuonna menimmekin naimisiin ja  - yhdessä olemme edelleen :) Välillä sitä vaipuu muisteluihin, kun sattuu kohdalle näitä merkkipäiviä.


4 kommenttia:

 1. karkauspäivä 24. helmikuuta..? hmmm.
  mutta joo, taitaa olla kaksi muutakin saman sairauden kantajaa täällä, joskin jo paranemaan päin :)

  VastaaPoista
 2. Karkauspäivä oli virallisesti ennen 24.2. esim. wikipediasta voit lukea siitä
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Karkausvuosi_l%C3%A4nsimaisessa_ajanlaskussa
  Oiskohan tämä nyt sitten kuitenkin influenssaa... oireet kyllä täsmää. Sen verran kova tauti, että en epäilisi tuotakaan.

  VastaaPoista
 3. oireet täsmäs joo, mut jännää sinänsä et mulla tää kesti vaan maanantaista perjantaihin! nyt enää vaan pieni yskä vaivaa ja siinä kaikki. hassua, ehkä mulla on vaan niin hyvä vastustuskyky... ;D

  VastaaPoista
 4. Voi teitä sairastelijoita! Parantukaahan siellä rauhassa, ei mitään rehkimisiä!

  VastaaPoista