sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sunnuntai-ilta

Vielä pieni postaus sunnuntai-illan kunniaksi. Tänään on ollut harvinaisen kaunis ilma, tai ehkä se ei enää olekaan niin harvinaista, vaan lupaus kevään pikkuhiljaisesta tulemisesta :) Harmi vaan, että tämä sairastelu vie huomion kaikesta kauniista... on vaan kurja olo edelleen, kurkku on kipeä ja ääni pihisee. Välillä ääni tulee jo vähän parempana, mutta olisi kai hyvä olla ihan hiljaa ja lepuuttaa ääntä. Miten sitä malttaa? Kuumetta ei onneksi ole tänään ollut. Alla olevassa ensimmäisessä kuvassa on ihanaa mehevää ananasta, on kyllä mehuisaa ja makeaa, hyvää syötävää. Vähän liiankin makeaa, en pysty syömään näitä kovin montaa.
Poikamme tuli taas lomille ja alakuvassa onkin hauska asetelma, kun Choco-kissamme on asettautunut pojan kamppeiden päälle, siinä on takki, hattu ja reppu. Choco sulautuu väreihin oikein hyvin!
Kävimme saunassa, sitten katsoimme kun Idolsin kymmenen finalistia julkistettiin. Hyviä uusia laulajia taas tulossa, saa nähdä kuka voittaa; Diandra, Petri, Tiina, Ina, Heikki, Susanna, Niina, Torsten, Arttu vai Sini... Nyt voisi mennä nukkumaan, toivottavasti ensi yönä saa nukuttua hyvin eikä tauti vaivaa liiaksi..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti