maanantai 9. tammikuuta 2012

Täysikuu, sä ihme suurin olet öisen taivahan

"Täysikuu, kun hänet löydät, jota kaipaan minä niin.
Täysikuu, sä hänet loisteellasi peitä suudelmiin
Ja kerro hälle kuinka paljon häntä rakastan.
Täysikuu, se kerro hälle täysikuu."

(Täysikuu, Olavi Virta)

Tämäkin päivä sitten koitti. Pojat armeijassa. Miltähän heistä nyt tuntuu? Seuraavat päivät eivät ole kivoja, koska kaikki on uutta ja erilaista mihin koskaan on tottunut. Toivon todella kovasti, että he sopeutuvat ja pärjäävät siellä. Tänään on täysikuu, vaikka juuri nyt se ei näy, koska kaiken peittää usvainen pilviverho. Eilen kuu möllötti melkein täytenä pilvien raosta. Eilen oli muutenkin hieno päivä. Aurinko paistoi pitkästä aikaa ja sain otettua hienoja lumikuvia. On se vaan niin paljon inspiroivampaa kuvailla auringossa kuin harmaassa kelissä. Maisema on kirkkaampi ja värit loistavat paremmin, lumikin kimaltelee kauniimmin.
Olen yrittänyt taas tehdä valokuvakirjaa, tällä kertaa itselle. Hidasta hommaa. Huomenna pitäisi saada tilattua se, että saisi sen alennushinnalla. Huhhuh, vielä olisi kahlattava jonkun verran kuvia läpi...
Ihan kuin flunssa meinaisi yrittää iskeä, en kyllä halua enkä anna periksi! On aivastuttanut ja vähän paleltanutkin, otin coldrexia ja yritän pysyä positiivisella mielellä enkä tahdo tautia. On suorastaan ihme, etten ole ollut sairaana todella pitkään aikaan, vaikka ympärillä on ollut flunssaisia ihmisiä, mutta tietysti todennäköisyys kasvaa kun aikaa kuluu. Flunssat nyt vain valitettavasti kuuluvat ihmisen elämään. Turha luulla muuta. Mutta jospa ei kuitenkaan tällä kertaa.

Nuorimman pojan uusi hieno ja tehokas pelikone!


Sain tällaisen kortin tänään Venäjältä! Postcrossing on niin hauskaa ja suosittelen sitä kaikille, jotka rakastavat kortteja :) “send a postcard and receive a postcard back from a random person somewhere in the world!” http://www.postcrossing.com/

3 kommenttia:

 1. Aahhh, mikä ihana idea lähettää kortteja maailmalle! Heti paikalla ilmoittauduin sinne ja kirjoitin jo ekan korttini jopa. Täytyy huomenissa laittaa se postilaatikkoon... :)

  http://mestwest.blogg.se

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, postcrossing-ilosanoma leviää :) Pidän ideasta aina vaan enemmän! Harrastajia yhdistää muuten usein samankaltaiset harrastukset: matkustaminen ja valokuvaus..

  VastaaPoista
 3. Mä olen myös siellä mukana Pirjon innostamana :) Jo 4 korttia saapunut; Puolasta, Ukrainasta, Saksasta ja Yhdysvalloista. Hauska ja koukuttava harrastus!

  VastaaPoista