lauantai 25. elokuuta 2012

Hetki vielä kirkas aamu aukeaa

"Puoltakaan en sun kivustas voi tietää,
sanat kaikki vailla voimaa ilmaan jää
Mut joku aamu mä tiedän sen,
sä heräät huomaamaan,
sinä selvisit ja kelpaat kelle vaan

Ja sä oot kaunis vaikket enää tunne niin,

ne vaikka veivät sulta uskon ihmisiin
Hetken vielä nukkuu puoli maailmaa,
hetki vielä kirkas aamu aukeaa"

(Kelpaat kelle vaan, Juha Tapio)


Aamu oli sumuinen. Kun tulin navetalta, aurinko oli noussut, mutta paistoi vielä matalalta ja paljasti hienosti lukuisat hämähäkinverkot ympäri puutarhaa. Kiireesti hain kameran ja nappailin kuvia sieltä sun täältä. Keräilin tänne joitakin kuvista, en tosiaankaan osannut karsia...mutta toivottavasti näistä on iloa muillekin kuin minulle :)
Tällä viikolla on ollut kiirettä marjanpoiminnan ja mehun keiton kanssa. En ole ehtinyt istuskella tietokoneella. Tai olen kyllä sen verran, että olen aloitellut valokuvakirjan tekoa pojan häistä. Virallisen valokuvaajankin kuvat saapuivat viimein ja nyt on kuvia mistä valita! Valinta ei vaan aina ole helppoa, koska niin paljon hyviä kuvia olisi samoistakin tilanteista, mutta kirjasta ei ole tarkoitusta tehdä ihan mammuttilaitosta. Pikkuhiljaa yritän saada kirjaa kasaan. Tällä viikolla on ollut hyviä ilmoja, mutta on sadellutkin välillä. Yöt alkavat olla viileämpiä. Yksi lehmä poiki toissapäivänä (suloisen lehmävasikan) ja se lisäsi töitä navetalla. Lähiaikoina on odotettavissa aika monta poikimista, joten syksyä kohden maitoakin alkaa tulla enemmän. Onneksi on uusi isompi tankki, joka varmasti riittää vaikka maitoa olisi enemmänkin.

 

3 kommenttia:

  1. Aivan upeita kuvia noista hämähäkinseiteistä! En ole noin hienoja seittejä ikinä nähnytkään, saati kuvannut.

    VastaaPoista
  2. Mahtavia kuvia, tykkään! On ne hämähäkit taitavia!

    VastaaPoista
  3. En tykkää yhtään hämähäkeistä, mutta seitit ovat kyllä todella upeita ja olet saanut niistä taitavasti hienoja otoksia! Eniten tykkäsin kuvasta jossa näkyi traktorinjälki...

    VastaaPoista