keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Täällä taas, talven yli odotin

"Hän taas tanssii tahtiin valssin
lehmus tuulessa huokailee
vanhan talon puuseinää
aurinko salaa suutelee

Hän on täällä taas

kuinka sua kaipasin
täällä taas
talven yli odotin
ja täällä taas
neiti kevät on tullut kaupunkiin"

(Neiti Kevät, Sir Elwoodin hiljaiset värit)
Omenapuiden kukinta on näköjään todella inspiroivaa, olen ottanut kuvia paljon kukista, oksista ja puista. Jokainen yksittäinen kukkaterttu olisi kuvauksen arvoinen!  Ehkä laitan toisina päivinä lisää näitä, tänään vain maistiaiset :)
Lomittaja saapui meille kaukaa Maaningan läheltä, poika ajeli parisataa kilometriä ja oli yötä meillä... ja vain yhden päivän takia! Aika hullua tämä lomitussysteemi nykyään. Ettei lähempää löytynyt ketään? Huomenna tulee taas uusi lomittaja, pariksi päiväksi. Viikonlopusta ei tiedä, saadaanko ketään. Viljelijöiden sairaudet paranevat nopeammin ja helpommin kuin muiden ihmisten, näin sen täytyy olla. Tai sitten ihmisarvo on alempi kuin muilla... hui mitä ajatuksia. Harmittaa vaan tällainen pelleily. Mies on sairas ja olisi ansainnut kunnon toipumisloman. Mutta näillä mennään.
Tänään poiki lehmä ja sen vasikka oli tosi iso, sonnipoika. Ajattelin laittaa sen nimeksi Jumbo.Leikkasin nurmikon, vaikka yleensä se on pojan hommaa. Nyt oli vain pakko tehdä se, nurmikot olivat ihan keltaisina voikukista. Näin alkukesällä ruoho kasvaa silmissä. Tänään aurinko paistoi ja välillä satoi kaatamalla. Puhuin puhelimessa äitini ja tyttäreni kanssa :) Kävin saunassa ja katsoin Salattuja elämiä miehen kanssa. Tein navettahommat lomittajan kanssa :/  Oli muuten Virosta se lomittaja, nuori poika ja opiskelee nyt oppisopimuksella ammattilaiseksi. Nykyään ne on kaikki Venäjältä tai Virosta. Aika monet ainakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti