torstai 19. huhtikuuta 2012

Nuoruus on lahja, mutta vanheneminen on taidetta

"Nuoruus on lahja,
mutta vanheneminen on taidetta.
Ei saa elämäsi esteenä olla
yhtään kaidetta.
Nuoruus on lahja,
mutta vanheneminen on taidetta.
Heilu hetkinen hunningolla
riemun raidetta."


(Viiskymppisen viisu, Juha Watt Vainio)

Televisiosta tuli taannoin sarja nimeltään "Parhaat vuodet". Siinä aiheena oli juuri tuo, milloin ovat ihmisen parhaat vuodet. Minusta parhaat vuodet ovat koko ajan menossa, ne ovat juuri ne senhetkiset ajat. Kaikissa vuosissa on jotain hyvää ja tulevaisuudessa jotain odottamisen arvoista, menneet vuodet olivat myös parhaita. Tuntuu ihan hyvältä olla tämän ikäinen ja elää näitä vuosia, koska olisihan se utopiaa elää vain menneissä. Oma ymmärrys itsestä ja elämästä kehittyy vuosien kuluessa, siksi nuo Juha Vainion laulun sanat ovat hyvin tätä hetkeä kuvaavat. "Nuoruus on lahja, mutta vanheneminen on taidetta".
Syntymäpäiväloma alkoi maanantaina, lähdimme mieheni kanssa Kuopioon Rauhalahden kylpylään kolmeksi päiväksi. Tulipa shoppailtua ihan kunnolla, mikäs sen parempaa hupia! Juhlapäivänä kävimme kahvila Houkutuksessa minttusuklaakakkukahveilla. Myöhemmin tapasimme tyttäremme ja kävimme yhdessä Amarillossa syömässä. Kun palasimme alkuillasta lopulta hotellille, oli huoneessa yllätyksiä. Pöydällä oli kuohuviinipullo ja lasit odottamassa. Ne olivat lahja rakkaalta ystävältäni. Lisäksi oli kukkapaketti, josta paljastui upea kukkakimppu, se oli lahja perheeltä, johon tutustuin kauan sitten vasta kylälle muutettuani, kun vielä toimin lomittajana. Nämä yllätykset saivat minut liikuttumaan todenteolla, en ollut osannut odottaa mitään tällaista! Kiitos ihanat ihmiset, saitte minut tuntemaan itseni tärkeäksi! Saman vaikutuksen tekivät tietysti kaikki onnentoivotukset, joita tuli päivän mittaan tekstiviesteinä ja facebookissa. Päiväni prinsessana :) Molempina iltoina hotellissa kävimme kuuntelemassa karaokea. Paikalla oli paljon väkeä, esimerkiksi iso ryhmä jostain Ylä-Torniosta, joiden joukossa oli monta hyvää laulajaa. Saimme jopa tanssahdella muutaman valssin. Tietysti kävimme vähän myös kylpylässä, uimassa, vesihieronnoissa ja ulkoaltaassa, oli ihan mukavaa ja rentouttavaa. Ihan minun mieleistäni synttärin viettoa. Ei mitään turhaa hässäkkää, kaikessa rauhassa oman miehen kanssa.
Kotona oli vielä odottamassa kortteja ja joku pakettikin. Paketissa oli Adobe Lightroom4 ja sen sain sisariltani. Juuri sellaisen olin aikonut hankkiakin, joten ilahduin tosi paljon :) Ainiin, mieheltäni sain langattoman kaukolaukaisimen kameraan ja kaulakorun! Miten ihania lahjoja kaikki - olen niin iloinen ja kiitollinen ^ ^  <3

Kuohuviiniä ystävältä :) 

Rauhalahden kylpylän aulassa on hieno taulu

Kevätrospuuttoa meidän pihamaalla


Torinalusremonttia Kuopiossa

3 kommenttia:

  1. Ihanaa, että nautit päivästäsi! Kaiken olet ansainnut :)

    VastaaPoista
  2. Yhdyn edelliseen kommenttiin :)

    VastaaPoista
  3. Voi, teillä on ollut ihanalta kuullostava rentouttava loma! Ymmärrän hyvin että se oli juuri sinulle sopiva, en minäkään hässäköistä välitä sen kummemmin. Ihania kuvia taas meille ihailtavaksi, kiitos!

    VastaaPoista