perjantai 16. joulukuuta 2011

Tulla tonttuset voi ilomielin

Viikon päästä pitäisi olla kaiken jo lähes valmista. Sitten voi vain antaa joulun tulla. Ja niiden tonttusten :) Tänä jouluna meille on tulossa serkkuni lapsineen, joita on kolme isompaa ja kaksi pienempää. Lisäksi on kotona tietysti omiakin lapsia, mutta ensimmäistä kertaa kaksi puuttuu. Siis puolet on paikalla. Oudolta tuntuu ajatuskin, mutta tähän pitää vähitellen tottua. Ehkä seuraavana jouluna ovat taas kaikki kotona. Uutena vuotena sensijaan pitäisi kaikkien neljän lapsen olla täällä. Siksi ehkä tällä kertaa odotan enemmän sitä.
Tänään tuli lasku kennelnimestä. Tarkoittaa sitä, että kun nyt maksoin sen, Kennelliitosta lähetetään minulle paperit ja sellainen kunniakirjan tapainen todistus kennelnimestä. Sitten on Niinipuun kennel syntynyt! Kyllä on aika jännä juttu. Siitä olen haaveillut varmaan aika nuoresta asti ja kohta se on totta. Mellin viimekesäisille pennuille voi sitten lisätä kennelnimen niiden nimiin. Tai sekin pitää kai erikseen anoa, mutta kuitenkin.
Eilen oli aika harmaa ja synkeänoloinen päivä. Räntää satoi koko päivän. Kuvissa näkyy se tunnelma. Kävin myös hammaslääkärissä ja sekään ei ollut mukavaa. Mutta kaupasta löysin tuon pikkuruisen kuusen koristeeksi ja siitä olen iloinen. Miten voikaan pieni koriste-esine ilahduttaa mieltä niin paljon? Kuvia ottaessani oli Nella-linssilude taas ihan mukana, joten se piti ikuistaa kuvaankin. On se hassu kissa :)
Siskon mies oli käymässä työreissullaan täällä. Hän tekaisi meille porkkana-ja lanttulaatikot ja vielä perunalaatikotkin! Voi että olen iloinen! Nyt ei tarvitse niitä enää miettiä. Jotkut ihmiset ovat uskomattoman epäitsekkäitä ja ihania, kuten tuo siskon mies. Toivottavasti hän tietää ja uskoo sen, että arvostamme hänen ystävyyttään ihan todella! Meillä oli myös hauska plumpsi-ilta tähtiglögin kera, mikäs siinä ollessa. Hänen mukanaan lähti sitten kasa paketteja etelän sukulaisille ;)
2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Voi että sinun kuvasi ovat hyviä ja teräviä ja ennen kaikkea todella kauniita!!!
    Yllä oleva poistettu kommentti oli minun, mutta vanhalla profiilinimelläni.

    VastaaPoista