maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kun mä sinut kohtasin, oli ilta ihanin

Tänään kävin kampaajalla ja hiukseni saivat taas eloa uuden värin muodossa. Kyllä on mukava kohta lomailla. Vielä kun löytäisi kaikkia tarvittavia vaatteita, joko omasta kaapista tai kaupasta. Pitäisi jaksaa sovitella ja suunnitella... Ja koko ajan tuntuu olevan ohjelmaa jos jonkinlaista, ei pysty keskittymään.
Mutta mutta. Viime kirjoituksesta jäi vielä puuttumaan pari tapahtumaa, jotka ovat mainitsemisen arvoisia. Kävimme miehen kanssa teatterissa pitkästä aikaa. Esitys oli "Tähdet tähdet" ja paikka oli Varkauden teatteri. Oli kyllä hyvä, varsinkin ne laulut olivat mahtavia. Petri Hervanto esitti Rauli Badding Somerjokea ja oli minusta tässä roolissa parhaimmillaan, sillä olen nähnyt häntä muissakin rooleissa ja voin verrata. Hän lauloi upeasti ja eläytyi roolihenkilöönsä hyvin. Muitakin hyviä roolisuorituksia näytelmässä oli. Tarina vain oli jotensakin melankolinen ja loppua kohti surullinen. En tiedä, oliko Baddingin elämä sellaista. Tämä oli eräs versio siitä. Hain sen jälkeen Spotifysta Rauli Baddingin kappaleita ja olen niitä sitten kuunnellut. "Kauas pilvet karkaavat (niin minäkin)" on kaikista paras!
Olimme myös kutsuttuina naapurin emännän 50-vuotisjuhlissa. Otin siellä kuvia, joista olen tässä väsäillyt valokuvakirjan.. Se saapui tänään ja nyt pitäisi jonain päivänä viedä se naapuriin.. Juhlat pidettiin Tyyskänhovissa ja jatkot sankarittaren kotona. Meidän piti vain harmillisesti käydä välillä lypsyllä, ja se latisti oman tunnelmani, joten en mennyt myöhemmin jatkoille enää. En jaksanut laittautua uudelleen. Mies kyllä hoiti edustustehtävän molempien puolesta :)


Pääsiäiskuva, joka jäi pääsiäisenä laittamatta blogiin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti