torstai 4. huhtikuuta 2013

Huhuu huhtikuu

Mitä enemmän tapahtuu, sitä vähemmän näköjään on kirjoitettavaa... Tai sitten se on sekä että, liian vähän tai liian paljon vain lamaannuttaa. Viime jutun jälkeen olimme miehen ja tyttären kanssa Helsingissä talvilomalla. Kävimme Kuva&Kamera -messuilla ja sieltä ostin käytettynä ihanan uuden objektiivin Canon EF 24-105/f4L. Se oli tavallaan heräteostos, mutta olin kyllä pitkään ajatellut tuon hankkimista. Se mitä olisin halunnut, ei taaskaan lähtenyt mukaan, eli uusi kamera Canon EOS 6D... Mutta mutta, tytär osti itselleen Canonin 60D:n ja minä sain "perintönä" (tai ostin) tyttären entisen kameran. Minäkin sain siis päivitettyä kamerakalustoni vähän uudempaan ja nyt saan kuvata Canon EOS 550D:llä! :) Olen siitä iloinen ja työnsin tuon haaveeni täyden kennokoon kamerasta myöhempään ajankohtaan. Messuilla oli hyviä luentoja ja niin paljon kaikkia mielenkiintoisia osastoja, että koko päivä meni siellä eikä ehditty ollenkaan katsomaan liikunta-tai hevospuolen messuja.


Lomalla kävimme myös kyläilemässä mieheni siskonpojan ja hänen vaimonsa luona Myllypurossa. Saimme hyvää ruokaa ja meidät hurmasi kaksi pientä maine coon -rotuista kissapoikaa! Oli kyllä mukava ilta. Katsottiin kuvia pariskunnan häistä Las Vegasissa, kyllä oli hyviä kuvia. Käytiin toisena päivänä vanhimman pojan ja hänen vaimonsa luona Vallilassa, siellä tavattiin myös pojan appivanhemmat. Tarjoilua oli taas runsaasti ja ne olivat herkullisia :) Yhtenä iltana ehdittiin vielä siskontytön 20-vuotisjuhliin Espooseen. Taas oli herkkuja pöytä notkollaan. Nostettiin maljat ja siskoni piti koskettavan puheen tyttärelleen, joka nyt oli muuttanut pois kotoa Pohjanmaalle. Miksi lasten kotoalähtö tuntuu surulliselta, vaikka se onkin hyvä asia? Vanhan loppu ja uuden alku, muutokset tuntuvat aina ravistavilta, vaikka ne johtavat oikeaan suuntaan.Pääsiäinen on juuri mennyt, siskoni oli poikansa kanssa meillä. Kävimme hiihtämässä ja se oli yllättävän hauskaa. Tästä menevät ladut ihan vierestä, olihan niitä kiva käydä kokeilemassa. Ensimmäisellä kerralla kaaduttiin monta kertaa, mutta sitten tasapaino löytyi ja muina kertoina hiihdeltiin jo ihan hienosti :) 
Tällä hetkellä odottelen jo kuumeisena lomareissuamme. Lomittajaprobleemat vähän laimentavat odotuksen intoa, mutta toivottavasti kaikki sujuu sitten hyvin. En haluaisi loman aikana mietiskellä yhtään kotiasioita. Kyllä meillä on lomittajat tiedossa, mutta loman aikana he vaihtuvat emmekä ole itse paikalla neuvomassa. Noh, mutta uskoisin että kaikki sujuu ja lomittajat ovat ammattilaisia :)

Hauskanpitoa siskontytön juhlissa :) Tässä siskojeni jalkoja ja kenkien kokeilua, en tiedä mikä jalka on kenenkin..

Neljä viimeisisntä kuvaa on otettu uudella kameralla, mutta eivät ole ihan tuoreita nämäkään, ovat maaliskuun puolenvälin tienoilta. Tällä hetkellä aurinko paistaa, ulkona on +5 astetta lämmintä ja lumet sulavat pikkuhiljaa. Pihatiet ovat jo osin avoinna, kevään tuloa ei siis voi estää! :)

2 kommenttia:

  1. Kivaa, että ehdit päivittää blogiasi :). Hienoja kuvia uudella kameralla ja objektiivilla!

    VastaaPoista