tiistai 5. helmikuuta 2013

Tänään

"Siksi juuri tässä näin
vaikka sisälläni huokaa
lienee kaikki oikein päin
kun sua vasten olla saan"

(Juuri tässä näin, Juha Tapio)Tänään oli ihan hyvä päivä. Kannoin käsipainot tupaan ja jopa käytin niitä. Positiivinen mieliala sen suhteen, että onnistun treenaamisessa ja saan tuloksia aikaan. Milloin olisi parempi aika aloittaa kuin tänään? Minusta tuntuu, että nyt olen vahva myös muiden muutosten kanssa. Tämä vuosi on alkanut sisäisten myllerrysten vallassa. Mutta luulen, että tästä kaikesta seuraa vain jotain hyvää.
Blogini otsikot saattavat tulevina päivinä olla "outoja", mutta ne liittyvät erääseen blogihaasteeseen, joka on Tarina päivässä -haaste. Ajattelin soveltaa sitä näin, kirjoittelen mitä kirjoittelen näiden otsikoiden alle. Saa nähdä mitä tästä syntyy.
Toissa viikonloppuna olin hautajaisissa. En ole koskaan ollut hautajaisissa, joissa olisi ollut rakkaus ja ikävä enempää läsnä ja lähes käsinkosketeltavaa. Pariskunta, joka on ollut yhdessä lähes 60 vuotta, hajoaa kun toinen nukkuu pois ja toinen jää yksin. Mitä elämä on ollut ja miten se tästä voi jatkua? Näitä isoja kysymyksiä olen miettinyt mielessäni siitä lähtien. Huomaan, että minulla ei ole edelleenkään sanoja kuvailla tilaisuutta tai niitä tunnetiloja, joita koin.

"Uskokaa unelmia, sillä niihin
on piilotettu ikuisuuksien portti."
 - Kahlil Gibran

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti