keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Jotain uutta

Tänä aamuna näin tosi outoa unta. On harmillista, ettei sitä pysty kertomaan, koska unissa aina tapahtuu niin paljon sekavia asioita, jotka tuntuvat unessa loogisilta mutta kerrottuina eivät niinkään. Siinä näin unta unen sisällä ja luulin tulleeni hulluksi, koska siinä unen unessa olin oudossa paikassa eikä sen pitänyt olla unta. Siis sekavaa. Tämä nyt ei ollut mitään uutta, näen usein unia, jotka haluaisin kertoa ja tallentaa, mutta ne ovat yleensä liian monipolvisia kerrottavaksi.
Siskoni on onnenpossu. Hän voitti Välimeren risteilyn kahdelle jostain kilpailusta! Eikä siinä vielä kaikki. Se taisi olla jo neljäs matkavoitto vuosien varrelta... Siskoni on muutenkin voittanut vaikka mitä eri kilpailuissa. joten kyllä hän on erityisen onnekas! Tuo risteily tapahtuu samalla laivalla, jolla me mieheni kanssa lähdemme matkaan tässä keväällä :)


Jotain uutta joka päivä voi olla hyvä tavoite vain, jos se jokin ei ole tavaraa. Olen pikkuhiljaa aloitellut kaaoksen kesyttämistä. Tänään sain taas jotain heitettyä pois.

"Tuulet ovat suotuisia niille,
jotka tietävät mihin ovat menossa."
  -Vasco da Gama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti