keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pitkä lokakuu

On ollut pitkä ja tapahtumarikas kuukausi, mutta niin vähän aikaa esim. kirjoittaa tänne. Ollaan oltu reissussa, Milanossa. Siitä matkasta laitan kuvia myöhemmin. Oli hieno matka, saimme paljon uusia kokemuksia ja näimme upeita rakennuksia ym. Kuvia otettiin paljon, mutta niiden järjestely on vielä kesken. Tällä matkalla olivat mukana myös tyttäremme ja kummityttömme.  Heti reissun jälkeen saimme olla läsnä ihanissa häissä. Ja suuri kunnia oli saada ottaa potrettikuvat hääparista! Olisi kova houkutus laittaa kuvia tänne näkyviin, mutta koska ei ole lupaa niin en voi sitä tehdä. Voin vain vakuuttaa, että sulhanen oli komea ja morsian kaunis, ja kuvista tuli hienoja (toivon että hääparikin tykkää). Pari päivää olimme töissä, sitten loma jatkui ja lähdimme Kirjamessuille Helsinkiin. Antoisat pari päivää messuilua, kyläily miniän vanhempien luona ja muuten vaan yhdessäoloa omien vanhempien kanssa. Yhtenä iltana kävimme Helsingin Kaupunginteatterissa katsomassa Viulunsoittaja katolla -musikaalia... ja se oli niin uskomattoman upea juttu ja sanoinkuvaamattoman hieno elämys! Paikkamme oli toisessa rivissä ja siitä näki suoraan kasvojen ilmeet ja pienetkin eleet. Olimme siellä siskoni ja hänen miehensä kanssa. Ja kun tässä koko ajan puhun meistä, niin tarkoitan tietysti minua ja miestäni :)
Alla olevat kuvat on otettu Helsingissä. Aamulla oli satanut vähän tuollaista valkeaa, mutta syksyn värejä oli vielä paljon näkyvissä. Teimme äitini kanssa pienen "kamerakävelyn" ja räpsimme kuvia matkan varrelta.


Seuraavat kuvat on otettu kotona maanantaina, kun oli satanut tuollaista "härmää", jotain valkeaa ja oli pakkasta. Jääkiteet näyttivät hauskoilta reunustaessaan kasveja. Tänä aamuna sen sijaan satoi ensilumi meillekin, iltaan mennessä lunta on kertynyt reilut viisi senttiä ainakin. En ottanut kuvia paitsi kännykällä enkä niitä halua tänne laittaa. Harmittaa tuo lumi vain...
Ihana musikaali! Näyttelijät olivat loistavia, samoin tanssijat, ja musiikki oli niin  kaunista. Pelkkää ylistystä. Mutta osittain nämä kehut johtuvat siitä, että minulla taitaa olla kauhea kulttuurinälkä ja mikä tahansa teatteri olisi nyt saanut minut haltioihini. Maalla on mukavaa, mutta kulttuuri on liian kaukana...


2 kommenttia:

  1. Ihanaa että vihdoinkin päivitit blogisi! Olen niin odottanut ja joka päivä melkein käynyt kurkkaamassa, joko olisi... Kivoja kuvia Helsingistä ja jääkiteistä.

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen odottanut päivitystä. Ehdit saada vielä hienoja kuvia ruskasta ennenkuin talvi vie sen mennessään.

    VastaaPoista