keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ritiratirallaa

Hyvää tätä vuotta! En voi käsittää sitä, että joulukuu meni niin nopeasti ja vaikka joulu on mennyt ohitse, kiire vain tuntuu jatkuvan. Poika tuli armeijasta ja lähti Espooseen, koska työt alkoivat siellä. Hänellä on ollut auton kanssa ongelmia, mutta toisten takia. Harmittaa ja surettaa, kun kaikki voisi olla hyvin, mutta aina tulee vastoinkäymisiä. Nytkin joku oli törttöillyt ja ohiajaessaan hajottanut uudesta autosta peilin. Pahemminkin olisi voinut käydä, mutta kyllä se mieltä masentaa.
Minä en meinaa saada kiinni mistään. Kunhan tämä on ohi niin sitten. Ja tulee uusi juttu ja taas sama ajatus: Kunhan tämä on ohi niin sitten. Ehkä minun vain pitäisi lakata ajattelemasta noin ja ryhtyä toimeen nyt. En ole tehnyt mitään uudenvuoden lupauksia, mutta ainahan sitä käy vuoropuhelua itsensä kanssa ja päättää asioista.
Talvi ja lumi kyllästyttävät jo. En jaksaisi aina ottaa samanlaisia kuvia. Odotan niin paljon kevättä ja matkaa, jonka mieheni kanssa teemme huhtikuussa! Odotan tulevaa kesää, koska sen on ihan pakko olla parempi kuin viime kesä, siis että ei sataisi koko ajan... Vielä pitää malttaa jonkun aikaa ja kestää talvea. Onneksi valo lisääntyy päivä päivältä.


mellikoivukujalla koivu

1 kommentti: