torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivää

Olisin halunnut laittaa tänne kuvia, mutta eipä onnistu, kun blogger ilmoittaa että kuvatila on lopussa. On kuitenkin itsenäisyyspäivä, joten hyvää päivää kaikille! Eilen kävimme mieheni kanssa shoppailemassa koko päivän Matkuksessa Kuopiossa ja oli niin mukavaa. Jotain ostettavaa löytyi, itselle ja lahjaksi. On se hienoa, kun meilläkin on lähellä sellainen "ostosparatiisi". Syötiin Ikeassa hyvää ruokaa (ja halvalla). Lomapäivä huipentui vielä käyntiin Prismassa :)  Illalla ajeltiin kotiin ja päästiin saunaan, jonka lomille tullut poika oli lämmittänyt valmiiksi. Tänään on suunnitelmissa viettää ystävien kanssa itsenäisyyspäivän iltaa glögin ja mm. hyvien juustojen parissa.
Talvi on tullut liian aikaisin, pakkasta noin -15 ºC ja lunta ihan tarpeeksi. Maisema on kauniin valkoinen. Vähän voisi tuuli liikkua, että Suomen lippu näyttäisi paremmalta tangon päässä. Nyt se roikkuu siellä huomaamattomasti.
Olisi kyllä kiva, jos saisin taas ladattua tänne kuvia... Pitää kai kysellä asiasta viisaammilta.
2 kommenttia:

  1. jos Blogger ei anna ladata kuvia, lataa ne Flickr:iin ja sieltä kopioit ne HTML-koodina blogiin! se on helppoa, kunhan muistat mennä HTML-osioon kun lisäät sen koodin blogiin :)
    hirmu selkeesti selitetty, mut niin mä ainaki oon nyt tehny :D

    VastaaPoista
  2. Harmi että bloggeri rajoittaa kuvien käyttöä! En tiennytkään... Minulla on maksullinen blogi johon kuuluu mm design, ja nyt minulla on toinenkin (tai oikeastaan kolmas) blogi jo, osoite tässä; http://femtiofyllda.blogg.se. Käypä kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista